Wij zijn Evolution Meats

Onze missie is het creëren van heerlijke, 100% plantaardige producten met de smaak en textuur van vlees. Alles geïnspireerd door internationale grill tradities.

Evolution
Meats

Begin 2018 zijn we ons bedrijf gestart. De drie oprichters afkomstig uit de (traditionele) voedselindustrie maakten de stap om het anders te doen. Ons doel is om consumenten echt te laten genieten van 100% plantaardige vleesvervangers. Het kan veel en veel lekkerder. We richten ons niet noodzakelijkerwijs op vegetariërs of veganisten, maar op flexitariërs. De doelgroep die vleesconsumptie afwisselt met het consumeren van plantaardige vleesvervangers. Producten die we maken, moeten zonder uitzondering de hoogst mogelijke waardering van de consument hebben. De beoordeling gaat dan over de smaak, het uiterlijk, maar ook over de textuur. Met een compleet team enthousiaste mensen zorgen we zelf voor de volledige ontwikkeling en productie van onze vleesvervangers.

Gewoon Lekker

"Geen vlees. Fantastische smaak"

Wij produceren 100% plantaardig vlees. Gemaakt om te grillen, onweerstaanbaar lekker voor zowel vegan- als vleesliefhebbers.

Authentiek

"Wherever you go, something’s sizzling"

Wij zorgen dat iedereen kan genieten van de traditionele, exotische smaken van 100% plantaardig vlees. Verschillende culturen, uit de hele wereld, voor iedereen.

Duurzaam

"The heat without the meat”"

We geven mensen de vrijheid om groenere, meer ethische voedselkeuzes te maken, zonder hun levensstijl te beperken.

Genieten

"Lekker eten onder je eigen voorwaarden"

Comfortabel snacken zonder schuldgevoel.

Convenience

"Super simpel"

Klanten kunnen overal eenvoudig genieten van onze 100% plantaardige vleesvervangers. In een restaurant, als afhaalmaaltijd of in de eigen keuken.

Zekerheid

"Wij weten waar onze grondstoffen vandaan komen!"

We garanderen 100% dat onze producten 0% dierlijk zijn. Hoe je het ook eet, je weet wat je eet.

Productie en kwaliteit

Onze vleesvervangers maken wij zelf. De fabriek voldoet aan de hoge eisen op het gebied van certificering en voedselveiligheid. Hier wordt met onze eigen machines met 100% plantaardige grondstoffen gewerkt. Sinds maart 2020 beschikken wij over een FSSC22000 certificaat.

Deze is hier te downloaden