News

 • Unovis investeert in EVOLUTION MEATS

  De Amerikaanse investeringsmaatschappij Unovis Partners, in Europa vertegenwoordigd door Kim Odhner, heeft een belang genomen in Evolution Meats. Kim Odhner: “met het geïnvesteerde bedrag heeft Evolution Meats haar productieprocessen ingericht en de product portfolio en branding verbeterd. Het bedrijf is nu klaar om internationaal de markt op te gaan.” Lees ook dit artikel.

 • EVOLUTION MEATS op TV

  Op 3 december om 18.45 uur is er een uitzending van het programma BinnensteBuiten waarin zowel onze Evolution Kebab als onze Satay te zien zijn. Er zijn opnames gemaakt bij Otto’s Doner in Den Haag en onze chef-kok Armando bereidt de Java Satay voor in een kookstudio. Klik op deze link om het programma terug te zien:

  https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/uitzendingen/3-december-2019

 • Start nieuwe vertegenwoordiger in Duitsland

  We hebben ons verkoopteam onlangs uitgebreid. Erkan Günaltay begon als Sales Manager in Duitsland. Erkan heeft veel kennis en ervaring van de kebabwereld in Duitsland en hij is ook 100% veganist.

 • Introductie van vijf productgroepen

  Evolution Meats heeft nu een compleet veganistisch assortiment verdeeld in vijf productgroepen. De voorgesneden en voorgekookte kebabs in de smaken doner, gyros en shoarma.
  De kebab spiesjes in de smaken doner, gyros en shoarma. De saté-producten in de smaken Java, Thai en Yakitori. De worsten in de smaken hotdog, frankfurter, braadworst en chipolata. En tot slot onze vegan sauzen. Ga naar onze productenpagina voor meer informatie.

 • Partnership met Lamex Foods voor de Engelse markt

  Voor de Engelse markt zijn we een samenwerking aangegaan met Lamex Foods. Ze zijn een van ’s werelds grootste importeurs en exporteurs van bevroren en gekoeld voedsel. De groep opereert vanuit 20 kantoren in 17 landen wereldwijd, met uitgebreide activiteiten in vlees, gevogelte, IQF-groenten en fruit en bulkhoning.

Events

 • 13 t/m 16 januari

  Horecava

  Van 13 tot 16 januari kunt u ons weer vinden op de Bidfood-stand op de Horecava. Onze culinaire specialist Armando laat u graag onze JAVA-producten proeven. Dit heerlijke product kunt u bestellen bij Bidfood via deze link.

  Meer informatie
 • 17 + 18 januari

  Grüne Woche in Berlijn

  Op 17 en 18 januari zijn aanwezig op de Grüne Woche in Berlijn. Op het Dutch Pavilion bereiden wij onze kebab op een grill. Kom gerust proeven.

  Meer informatie