News

 • Evolution Meats behaald FSSC22000 certificaat

  Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de kwaliteit van onze productielocatie te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in het verkrijgen van het FSSC22000 certificaat in januari 2022. Deze voldoet aan de wereldwijde GFSI standaard en hiermee hopen we voor bestaande en nieuwe klanten kwalitatieve Evolution Meats producten te leveren.

  Deze is hier te downloaden

 • Unovis investeert in EVOLUTION MEATS

  De Amerikaanse investeringsmaatschappij Unovis Partners, in Europa vertegenwoordigd door Kim Odhner, heeft een belang genomen in Evolution Meats. Kim Odhner: “met het geïnvesteerde bedrag heeft Evolution Meats haar productieprocessen ingericht en de product portfolio en branding verbeterd. Het bedrijf is nu klaar om internationaal de markt op te gaan.” Lees ook dit artikel.

 • EVOLUTION MEATS op TV

  Op 3 december om 18.45 uur is er een uitzending van het programma BinnensteBuiten waarin zowel onze Evolution Kebab als onze Satay te zien zijn. Er zijn opnames gemaakt bij Otto’s Doner in Den Haag en onze chef-kok Armando bereidt de Java Satay voor in een kookstudio. Klik op deze link om het programma terug te zien:

  https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/uitzendingen/3-december-2019

 • Introductie van vijf productgroepen

  Evolution Meats heeft nu een compleet veganistisch assortiment verdeeld in vijf productgroepen. De voorgesneden en voorgekookte kebabs in de smaken doner, gyros en shoarma.
  De kebab spiesjes in de smaken doner, gyros en shoarma. De saté-producten in de smaken Java, Thai en Yakitori. De worsten in de smaken hotdog, frankfurter, braadworst en chipolata. En tot slot onze vegan sauzen. Ga naar onze productenpagina voor meer informatie.

Events

 • Bidfood horeca event

  Bezoek onze stand tijdens het Horeca Event van Bidfood in Walibi

  4 t/m 5 april 2020