News

 • Evolution Meats behaald FSSC22000 certificaat

  Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de kwaliteit van onze productielocatie te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in het verkrijgen van het FSSC22000 certificaat in maart 2020. Deze voldoet aan de wereldwijde GFSI standaard en hiermee hopen we voor bestaande en nieuwe klanten kwalitatieve Evolution Meats producten te leveren.

  Deze is hier te downloaden

 • Unovis investeert in EVOLUTION MEATS

  De Amerikaanse investeringsmaatschappij Unovis Partners, in Europa vertegenwoordigd door Kim Odhner, heeft een belang genomen in Evolution Meats. Kim Odhner: “met het geïnvesteerde bedrag heeft Evolution Meats haar productieprocessen ingericht en de product portfolio en branding verbeterd. Het bedrijf is nu klaar om internationaal de markt op te gaan.” Lees ook dit artikel.

 • EVOLUTION MEATS op TV

  Op 3 december om 18.45 uur is er een uitzending van het programma BinnensteBuiten waarin zowel onze Evolution Kebab als onze Satay te zien zijn. Er zijn opnames gemaakt bij Otto’s Doner in Den Haag en onze chef-kok Armando bereidt de Java Satay voor in een kookstudio. Klik op deze link om het programma terug te zien:

  https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/uitzendingen/3-december-2019

 • Start nieuwe vertegenwoordiger in Duitsland

  We hebben ons verkoopteam onlangs uitgebreid. Erkan Günaltay begon als Sales Manager in Duitsland. Erkan heeft veel kennis en ervaring van de kebabwereld in Duitsland en hij is ook 100% veganist.

 • Introductie van vijf productgroepen

  Evolution Meats heeft nu een compleet veganistisch assortiment verdeeld in vijf productgroepen. De voorgesneden en voorgekookte kebabs in de smaken doner, gyros en shoarma.
  De kebab spiesjes in de smaken doner, gyros en shoarma. De saté-producten in de smaken Java, Thai en Yakitori. De worsten in de smaken hotdog, frankfurter, braadworst en chipolata. En tot slot onze vegan sauzen. Ga naar onze productenpagina voor meer informatie.

 • Partnership met Lamex Foods voor de Engelse markt

  Voor de Engelse markt zijn we een samenwerking aangegaan met Lamex Foods. Ze zijn een van ’s werelds grootste importeurs en exporteurs van bevroren en gekoeld voedsel. De groep opereert vanuit 20 kantoren in 17 landen wereldwijd, met uitgebreide activiteiten in vlees, gevogelte, IQF-groenten en fruit en bulkhoning.

Events

 • Otto’s Doner start met vegan kebab van de grill

  Op zaterdag 11 juli kunt u gratis de heerlijk plantaardige kebab van de grill proeven bij Otto’s Doner Kitchen in de Spuistraat in Den Haag.