News

 • In Memoriam Mark Laponder

  Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Mark Laponder. Hij heeft aan de wieg gestaan van ons bedrijf met het idee en wat later als een van de medeoprichters van Evolution Meats. Mark was zowel verantwoordelijk voor de productontwikkeling als voor de commercie. Met grote passie en met niet aflatende inzet heeft hij gewerkt om het bedrijf tot ontwikkeling te brengen. Tot op het allerlaatst was geen moeite hem te veel. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd.

   

  Mark laat een echtgenote en 2 kinderen achter. Wij wensen Tatjana, Soraya en Brian veel sterkte.

   

  Directie Evolution Meats B.V.

 • Unovis investeert in EVOLUTION MEATS

  De Amerikaanse investeringsmaatschappij Unovis Partners, in Europa vertegenwoordigd door Kim Odhner, heeft een belang genomen in Evolution Meats. Kim Odhner: “met het geïnvesteerde bedrag heeft Evolution Meats haar productieprocessen ingericht en de product portfolio en branding verbeterd. Het bedrijf is nu klaar om internationaal de markt op te gaan.” Lees ook dit artikel.

 • EVOLUTION MEATS op TV

  Op 3 december om 18.45 uur is er een uitzending van het programma BinnensteBuiten waarin zowel onze Evolution Kebab als onze Satay te zien zijn. Er zijn opnames gemaakt bij Otto’s Doner in Den Haag en onze chef-kok Armando bereidt de Java Satay voor in een kookstudio. Klik op deze link om het programma terug te zien:

  https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/uitzendingen/3-december-2019

 • Introductie van vijf productgroepen

  Evolution Meats heeft nu een compleet veganistisch assortiment verdeeld in vijf productgroepen. De voorgesneden en voorgekookte kebabs in de smaken doner, gyros en shoarma.
  De kebab spiesjes in de smaken doner, gyros en shoarma. De saté-producten in de smaken Java, Thai en Yakitori. De worsten in de smaken hotdog, frankfurter, braadworst en chipolata. En tot slot onze vegan sauzen. Ga naar onze productenpagina voor meer informatie.

Events

 • Bidfood horeca event

  Bezoek onze stand tijdens het Horeca Event van Bidfood in Walibi

  4 t/m 5 april 2020